Synttareitani juhlin taas perinteisen shampanjabrunssin merkeissa Shangri Lassa; aina yhta ihana paikka, hyva palvelu ja maistuvat drinksut! Kollegoitani paatin ilahduttaa Baileys juustokakulla, tosin kiire tuli ja muslimeille piti hakea kaupasta suklaakakku; ensi kerralla teen sitten senkin alusta pitaen...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Pohjaksi olin leiponut piparipohjan aikoja sitten pakkaseen. Kakkuun sopisi hyvin myos tavallinen kakkupohja, siis sentin paksuiseksi leikattuna.
500g Mascarponea
2,5dl kermaa
75g tomusokeria
1 vaniljatangon siemenet
10g liivatejauhetta
1dl baileysta
0,5dl argentiinalaista dulce de leche kinuskilikooria
Kuumenna baileys, liota liivatejauhe joukkoon ja anna jaahtya. Vaahdota kerma, lisaa mascaporpone ja vaniljatangon siemenet, mausta tomusokerilla. Lisaa kinuskilikoori baileykseen ja sekoita mascarponeseokseen. Kokoa kakku irtoreunavuokaan ja anna tekeentya jaakaapissa yon yli. Parasta tarjottuna tuoreiden vadelmien kanssa!
Hyva idea on myos tehda ko. massaa, annostella sita martini-laseihin ja koristella vadelmilla... Herkkua!
And the same in English:
For base you can use a ready made cake base, biscuits+sugar+butter or what ever you like.
For filling:
500g Mascarpone
2,5dl Cream; whipped
75g Icing sugar
Seeds of one vanilla pod
10g Gelatine powder
1dl Baileys Liquer
Heat Baileys and add gelatine; contiue to stir until all the gelatine granules have disolved. Allow to cool. Whip the cream and add mascarpone. Add the seeds of one vanilla pod and icing sugar. Add Baileys. Keep on the fridge over night and enjoy with fresh rasberries!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.