Tanaan on Pakistanin itsenaisyyspaiva ja huomenna Intian. Jo perinteiseen tapaan eras osasto oli tilannut kunnon buffan kotimaidensa erikoisuuksia joita sitten nautittiin soft drinksujen kera. Catering firmasta oli jopa muutama tarjoilija hoitamassa ruljanssia. Poydassa oli yhdella tarjottimella vihanneksia (paaasiassa sipulirenkaita, hieman kurkkua, tomaattia ja salaattia). Lampimassa poydassa oli monensorttista kana-, lammas- ja nautavartaita (pyhaa lehmaa ei siis syoda Intiassa mutta Pakistanissa kyllakin), paria erilaista paistettua riisia, monenlaisia kasviksia kastikkeissaan ja lisaksi erilaisia kanakastikkeita. Yhteensa parikymmenta erilaista lamminta ruokaa.
 
Jalkkariksi oli pienten munkkien tapaisia leivonnaisia ylimakeassa kastikkeessa ns. jaatelon kanssa. Jaatelo vaikutti pari kertaa sulaneelta ja siina oli mausteena mm. kanelia ja kaardemummaa.
 
Asuminen monikulttuurisessa ymparistossa on kylla antoisaa; on kiva kokea kaikenmoista vaikka aina kaikki sapuskat eivat olisikaan taysin omaan makuun!