Loppukesasta sain aivoituksen etta on saatava yleiskone takalaiseen keittioonkin, heti en mieleistani loytanyt ja yllattain ystavat tarjosivat omaa konettansa myyntiin. Kyseessa on siis ihan peruskone jolla pystyy tekemaan pulla- ja kakkutaikinat; lisavarusteena oikein hyva raastinosa seka tehosekoitin.

Viime aikoina olen tehnyt aika usein aamupalaksi jugurttismoothieta; maustamatonta low fat jugurttia (bulgarian jugurtin paksuista), banaani, muutama pakastevadelma seka mausteeksi hieman hunajaa. Fiiliksen mukaan myos muita hedelmia/marjoja mita kaapista sattuu loytymaan, esimerkiksi mangoslicet ovat aika kivoja vattujen kanssa!

Olen jo pitkaan haaveillut lasikannuisesta tehosekoittimesta ja sunnuntaina tuli osava vastaan, laadusta en tieda mutta jos poksahtaa kesken kayton niin viedaan takaisin takuun piikkiin! Arvostan lisaksi etta pohjan teraosan saa poistaa puhdistusta varten silla vanhassa kapistuksessani koko kannu oli yhtenainen.

Lisaksi hankin lauantaina digitaalisen vaa'an, siis keittiosellaisen. Viela on kokeilematta silla poikkeuksellisesti patteri ei kuulunutkaan  mukaan mutta ymmartaakseni vaakaa voi katevasti kayttaa eri mittojen mittauksessa (suomalaiset/amerikkalaiset/englatilaiset ohjeet esimerkiksi).

Hankinnoistani sain kommenttia etta kovastipa ostat kodinkoneita... toisaalta omapa on asiani silla en ole kenenkaan palkkatuloja tuhlaamassa expat-vaimona vaan ihan omia verovapaita dirhameitani pistan menemaan...