Taas sataa... tai itse asiassa viimeksi satoi joulukuun alussa mutta koska sataa niin harvoin niin heti pitaa valittaa. Olin ihmeflunssassa vajaan viikon, taisin saada Suomessa kylmaa tai ehka tuli vain oltua enemman ulkona kuin tavallista; ainakin talleilla tuli Hannan hevosten kanssa vietettya tuntikausia!
 
Ihmeflunssasta johtuen ruuanlaittoonkaan ei ole ollut inspiraatiota; kaalilaatikkoa sentaa tein eraana iltana, myos sellainen ruoka joka paranee lammitettaessa!
 
Jostain syysta kamerani kaapelikin on jossain hyvassa tallessa eli kaikki "Kukkian jaalla" yms kuvat ovat edelleen kamerassa...
 
Kaalilaatikko
Kaalia
Sipulia
Jauhelihaa
Puuroriisia
Mustapippuri
Suolaa
 
Keita kaali & sipulit pienennetteyina vahassa vedessa, ruskista jauheliha. Kaada liika keitinliemi pois; sekoita ainekset keskenaan ja mausta. Riisin voit joko listata seokseen tai viela parempi on ripotella sita hieman vuuan pohjalle, imee siella itsessaan ylimaarainen nesteen. Paista 175 asteessa ainakin tunti. Anna vetaytya jalkilammossa. Nautin kaalilaatikkoa karpalohyytelon ja porkkanaraasten kera, oli herkkua!