Paatimme lahtea parin hyvan ystavattareni kanssa torstaina iftarille. Koska rupesin olemaan jo kurkkuani myoten taynna ylensyontia iftar-buffista, paatimme menna vain perinteiselle dinnerille, paikaksi valikoitui kaikkia lahella sijaiseva Radisson hotellin italialainen ravintola.

Aluksi paatimme tilata kuohuviinia, mielestani espanjalainen extra dry osui nappiin. Samaan aikaan poytaan saapui chiapatta leipaa hummuksen ja marinoitujen valkosipulinkynsien kera. Alkuruuaksi valitsimme kolme erilaista annosta jotka sitten jaoimme kristillisesti kolmeen osaan: 1) Mixed Antipasto joka koostui erilaisista lihoista seka marinoiduista vihanneksista; 2) Perinteinen tomaattimozzarellasalaatti; 3) Lammin tomaatti-mozzarella-munakoisopaistos.

Alkuruokien aikana kuohuviinipullo tyhjentyi ja paatin tilata punaviinivalikoiman, ystavat halusivat jatkaa espanjalaisella kuohuviinilla, talla kertaa makealla sellaisella. Sain tyylikkaasti kolmea erilaista punaviinia; kieltamatta tuli hieman ""larvilautafiilis", joku helsinkilaisen ravitsemusliikkeen menullahan ko. tuote ainakin joskus oli.

Paaruuaksi valitsin tenderloinia pippurikastikkeella polentan kera. Vaikka halusin pihvista mediumin, se oli well done mutta maistui kuitenkin. Ystavat nauttivat rapurisottoa joka kuulemma suli kitalaessa. Jalkkariksi halusin tuoreita mansikoita balcamicon ja vaniljajatskin kera, oli kylla ihanaa, samoin kaiman pannakotta mustikkakastikkeella naytti todella hyvalta! Itse otin etiketin vastaisesti cappucinon vaikka kuinka olisi aamukahvi, ystavattareni sen sijaan nauttivat espressoa.

Laskua pyytaessamme mainitsin jalleen kuntokeskuskortillani saatavasta alennuksesta. No, asia ei ollutkaan niin yksinkertainen. Laskun tullessa poytaan siita oli annettu noin 10% alennus joka oli aivan toista mita oletimme. Lopulta koko tarjoiluhenkilokunta oli ongelman kimpussa ja saimme jalleen uuden laskun mutta sekaan ei viela tyydyttanyt vaativaa poytaseuruetta joten tarjoiluhenkilo paatti viela vahentaa yhden kuohuviinipullon laskusta; saimme siis lopulta tiputettua alkuperaisen laskun miltei puoleen; hyva me!

Lopulta paatimme viela suunnatta 44-seen nauttimaan ihanista maisemista ja vielakin paremmista martineista; heidan listallaan on tosi ihana drinksu jossa kuorruttavat martinilasin suklaakastikkeella ja sitten siita nautitaan persikka-vaniljamartinia; kaloreista en tieda mutta ihanaa se on!

PS. Liityn Suomessa heti sellaisen kuntokeskuksen jaseneksi jonka jasenkortilla saa viinaa puoleen hintaan hienoista paikoista...