1472648.jpg

 

Toivottu ohje; helppoa ja hyvaa!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

400g naudan jauhelihaa

Cheddar juustoa (muovikelmuissa yksittaispakattuina)

Seasamsiemenkoristeltuja sampyloita

Majoneesia

Heinzin ketsuppia

Tomaattia

Salaattia

Sipulia renkaina

Jaavuorisalaattia

Maustekurkkua viipaleina

 

Muotoile jauhelihasta nelja pihvia. Paista ne pannulla kypsiksi ja lisaa loppuvaiheessa juustoviipale paalle. Parempaa tietysti tulee grillissa. Jos haluat tuplajuustohampurilaisen, laita ensin juustoviipale sampylan pohjan paalle, sitten pihvi juustoineen ja mausteet. Herkullisuutta lisaa viela erillisena tarjottava majoneesi ja ketsuppi.

 

Sampylat voi tietenkin paahtaa pannulla / grillissa. Lisaksi jauhelihaa voi maustaa kuten pakistalainen ystavattereni totesi reseptia kokeiltuaan "oli ihan hyvaa mutta kovin mautonta".