Toivottu ohje; helppoa ja hyvaa!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
400g naudan jauhelihaa
Cheddar juustoa (muovikelmuissa yksittaispakattuina)
Seasamsiemenkoristeltuja sampyloita
Majoneesia
Heinzin ketsuppia
Tomaattia
Salaattia
Sipulia renkaina
Jaavuorisalaattia
Maustekurkkua viipaleina
Muotoile jauhelihasta nelja pihvia. Paista ne pannulla kypsiksi ja lisaa loppuvaiheessa juustoviipale paalle. Parempaa tietysti tulee grillissa. Jos haluat tuplajuustohampurilaisen, laita ensin juustoviipale sampylan pohjan paalle, sitten pihvi juustoineen ja mausteet. Herkullisuutta lisaa viela erillisena tarjottava majoneesi ja ketsuppi.
Sampylat voi tietenkin paahtaa pannulla / grillissa. Lisaksi jauhelihaa voi maustaa kuten pakistalainen ystavattereni totesi reseptia kokeiltuaan "oli ihan hyvaa mutta kovin mautonta".
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.