Ihmeaamuenergia iski, ts. huomasin etta jaakaapissa oli vanhaksi mennytta maitoa, mita tehda. Paatin pitkasta aikaa tehda mannapuuroa, ihan Suomesta raahatuista ryyneista. Mannapuuro on hyva ja halpa ruoka, samoin helppo jos vain muistaa huolehtia etta puuro ei pala pohjaan, teflonkattilani on niin huonossa kunnossa etta en siina viitsi keitella.
 
Ohje pussin kyljesta ja vartti siina meni. Mannapuuron kanssa todella namia on mansikkasurvos (sauvasekoittimella joko tuoreita tai pakastemansikoita pieneksi, hieman sokeria joukkoon). Talla kertaa jaakaaapissani oli kuitenkin viela muutama erittain hyva (ja kallis) amerikkalainen vadelma joten niita puuron kera. Perinteinen suklaapuuroversio syntyy taas kun lisaa puuroon hieman kaakaota keitinvaiheessa ja sokeria maun mukaan. Itse syon mielummin tosisuklaista silloin kun iskee suklaanhimo joten suklaapuuroa ei ole tullut keitettya ainakaan viiteen vuoteen!50603.jpg