Kivoista ravintolakokemuksista on aina kiva kirjoitella. Tosin kuvittelin etta illallinen Al Munassa olisi elamaa parempi mutta koskaan ei saisi olla suuria ennakko-odotuksia silla todellisuus on sitten ikavampi. Ravintolan puitteet ovat upeat Madinatissa mutta ravintola on hyvin tavallinen buffa-paikka; seisovat poydat siis loytyvat aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Alkuruokapoydasta mieleen jaivat osterit ja muut meren herkut, samoin leipavalikoima oli laaja. Jalkkaripuolelta loytyi "suklaaputous" mika on vakiokamaa paremmissa ravintoloissa seka oma herkkuni creme brulee taas kerran tuoreiden marjojen kera!
 
Jostain syysta ravintolasta tuli jotenkin ruotsinlaivafiilis, palvelukaan ei ollut mitenkaan ensiluokkaista. Illan ns. huipennus oli signseeing abralla Madinatissa, kieltamatta ihan kivoja 11-makuuhuoneen villoja ja sitten hieman pienempia 9-makkarin villoja, seuraava lomakohde???
 
Jos sattuu olemaan sopivasti maisemissa, ravintola kannattaa katsastaa mutta se ei ole Dubain paras illallisravintola. Sen sijaan viinilasillisella kannattaa ehdottamasti kayda Agencyssa josta saa myos erinomaista pienta purtavaa.