Joskus tulee inspiraatio tehda voileipakakkuja. Olin muutama vuosi sitten Fazerilla oikein mukavalla kakkukurssilla josta sai myos lisaa ideoita. Mielestani voileipakakut kannattaa tehda hyvista aineista ja valttamalla valmistuotteita. Kerran soin jonkun pitopalvelun valmistamaan voileipakakkua jossa yhdessa valissa oli kurkkusalaattia purkissa - kammottavaa!

Leipana suosin puolet vaaleata paahtoleipaa, puolet esim realia eli joka toiseen kerrokseen toista. Hyvia taytevaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

Sinihomejuusto-ananas-persilja

Kinkku-paprika

Paalle en laita majoneesia vaan tuorejuustohassakkaa, reunoille yrtteja, ei juustoraastetta mutta namahan ovat makuasioita joista ei kiistella...

Ohessa kalakakku joka on mielestani vahan pelastyneen nakoinen, en tieda mista johtuu?

51934.jpg

Seka lihakakku:

51935.jpg