Olipahan taas viikonvaihde, ts. carpacciopainoitteinen koska rakastan ko. ruokaa todella paljon. Ensin yritin nauttia siita Pachangassa mutta annos oli kerta kaikkiaan kutistunut olemattomiin aikaisemmista kokemuksistani ja makukin oli niin ja nain; onneksi strawberry margarita kompesoi tilannetta ja paikan residense bandi jammaili sopivasti!

Toinen carpaccio-yritys oli Glasshousen brunssilla joka on muuten vastapaata Gordon Ramsayn "kuulua" Verrea. Konseptina brunch on ihan hauska mutta kokemus taisi olla huonoin Dubai bruncheista. Paikassa on pieni buffa jossa toisin sanoen ei ole mitaan; pari lajia kinkkua, kurkkua, tomaattia, yhta pastasalaattia, vahan hedelmia seka leipaa. Ruoka-annokset voi tilata listalta: alkuun otin siis carpacciota joka oli aivan kamala; paalle oli pursotettu jotain aivan kammottavaa purkkimajoneesia, kyllakin kauniisti ja paljon eli mikaan muu siina ei maistunut! Seuralaiset suosivat eggs benedict ja vuohenjuustosalaattia; eivat nekaan kovasti kehuja saaneet. Paaruuaksi otin yrttikuorutettua hammouria parmesanmuusin kera; kala oli vahan alipaistettu ja muusi ui oljykastikkeessa! Ystavieni tilaamat lohet olivat parhaimman nakoisia; pennepasta oli taas hyvin yksinkertainen tomaattikastikkeineen ja kievin kanan lohkoperunut todella ylipaistettuja tai sitten rasvakeittimen oljya ei ollut vaihdettu aikoihin!

Jalkiruuaksi valitsin juustokakun joka oli keskitasoa, ystavani rosmasiinipannacotta maistui aivan kamalalta, tosin maistoimme kaikki sita ja mielipiteemme oli yhtenainen! Kahvi oli ihan ok mutta se ei sitten kuulunutkaan brunssiin. Myos paikan juomapolitiikka oli mielenkiintoinen; voit valita yhden juoman ja sita pitaa sitten juoda koko brunssin lapi. Paadyimme kaikki kuohuviiniin (shampanja ei ollut valikoimassa) mutta kuvitella voi missa kunnossa olet "all-you-can-drink long island iced tea"-brunssin jalkeen…