Iltaisin monessa hotellissa verhot pistetaan kiinni, pedit avataan ja tyynylle laitetaan karamelli, useimmiten se on suklaata. Mistakohan moinen tapa johtuu? Sweet dreams kenties; ainakin hammaspeikolla ja juhlat jos iltapesujen jalkeen nautitaan konvehti...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Karkkien taso tietysti on suorassa korrelaatiossa hotellihuoneen hintaan; S-ryhman hotellit taitavat suosia mariannekarkkeja; Bakubung Bush Lodgessa yopyessani tyynylla oli villielainkuvioisia suklaita. Lapsuudesta on hyva muisto eraan joulun vietoista Ikaalisten kylpylassa jolloin tyynylla oli belgialaisia simpukkasuklaita; taisi olla parasta siihen mennessa syomaani suklaata; silloin niita ei viela joka kaupassa nakynyt.

 

Jotkut hotellit jarjestavat huoneisiin hedelmaasetelmia ja juuri kiva yllatys oli kun palattuani rankan tyopaivan jalkeen hotellille poydalla oli odottamassa juustotarjotin kekseineen ja hedelmineen. Viiniahan se tietysti tarvitsi kumppaniksi; etelaafrikkalaista tietenkin!

 

Monista hotelleista on nykyaan poistettu minibaari mika on sinallaan ihan ok silla kaiken tarvittavan voinee tilata huonepalvelusta; tosin jaakaappi parilla vesipullolla on kiva olla. Muutamissa hotelleissa minibaari on kuulunut huoneen hintaan; tosin monesti hyvan illallisen jalkeen on ollut sen verran uupunut etta minibaarin sisalto ei ole houkuttanut; harvemmin siella kuitenkaan piccolo shampanjaa on ollut eli yleensa se on mennyt Diet Coke linjalle.