Taas on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista; tosin ei kokkauksen saralla silla olen ollut enemman ja vahemman ulkoruokinnassa tai sitten kotona kokkaus on ollut tasolla puuro, pihvi, parsakaali... Niista ei sitten sen enempaa. Kavin tassa myos maistelemassa bavarialaisia herkkuja, tosin ei ollut mikaan elamaa suurempi kokemus; paljon possua ja toki oluttakin olisi ollut tarjolla mutta sehan ei minuun uppoa. Tosin eraalla hotelliaamiaisella oli aivan loistavaa tillisinappia jota nappasin kylmasavulohen seuraksi, siis hyvaan mutta ei kauhean vakevaan sinappiin oli sekoitettu reilusti tillia. Sita pitaa koittaa itsekin kun vain ehdin. Tavoitastani poiketen olen myos missannut monia hotelliaamiaisia silla jos kuitenkin aamun alkaessa on kahvitarjoilut ja puolilta paivin lounas, mielummin jatkan kauneusuniani aamulla hetken pidempaan johtuen pikkutunneille jatkuneista networkauksista, siis prefer sleeping to eating, vaikea yhtalo, eiko totta?
 
Vaikka ilmanlampotila alkaa olemaan tasaista neljaa kymppia tuli kuitenkin yksi paiva riekuttua vesipuistossa, ei edes suurempia palovammoja tullut siita keikasta. Sukellettukin on, tosin mitaan ei ole nakynyt silla nakyvyys on siina alle metrin, tosi haasteellista pitaa oppilaista huoli etteivat katoa... Yksi kysymys tassa juuri oli etta mita tehda jos hai tulee ja sen nakee sitten vasta metrin paasta, ei siina sitten mitaan voi, se syo jos on syodakseen. Eraana iltapaivana chillailin JBHn beachilla sukelluskeikan paalle ja koska oli kuuma paiva, rannalla tarjottiin reppuruiskupalvelua, ts. yksi henkilokunnan jasen kappaili beachilla reppuruiskun kanssa ja ruiskutti viileeta vetta kuumuttoville kropille, ihanaa palvelua!
 
Sain hyvin oudon puhelun keskiyolla. Joku tyyppi soitti Afrikasta ja sanoi etta olenko tsekannut mailit silla hanella olisi joku "businessproposal". Kaikkihan saavat tuollaista mailispammia ja en niihin tietenkaan koskaan noteeraa mutta tuo puhelu tuntui hieman pelottavalta silla olin juuri lahdossa muutaman tunnin paasta Johannesburgiin ja tyyppi oli ilmeisesti saanut puhelinnumeroni "out of office"-replysta. Puolen tunnin paasta puhelin soi uudestaan ja toinen musta mies sanoi (tai mista mina tiedan ihonvaria mutta puhetyyli kuullosti mustalta) etta olin juuri jutellut hanen sihteerinsa kanssa ja kovasti he tarvitsisivat kymmenelle miljoonalle rahalle jotain pankkitilia Aasiasta. Puhuivat vain Afrikasta, eivat suostuneet sanomaan mista, eka puhelu tuli Nigeriasta, toisaalta olin juuri ollut yhteydessa Nigeriaan tyojutuissa joten olin viela hieman varpaillani. Eivat tietenkaan sanoneet mista olivat saaneet yhteystietoni ja sanoin etta kannattaa varmaan koittaa loytaa kontaktia oikeasta Aasiasta silla meilla Lahi-Idassa pankkitoiminta on hyvin kehittymatonta...
 
No joo, kaikkea sattuu ja tapahtuu. Kun aikanaan myin vanhaa autoani, joku olisi halunut ostaa sen jonnekin Senegaliin tms. ja halusivat etta olisin pistanyt auton laivaan. Autoa ei kukaan tullut edes katsomaan sen kontaktin perusteella, mutta muutamaa viikkoa myohemmin sain postitse Afrikasta reilunkokoisen shekin autokaupasta, taitaa tosin edelleenkin lojua jossain, voisikohan sen viela cashata vaikka myin autoni ihan paikallisesti ja sain siita riihikuivaa!