Tassa iltana eraana vieraita odotellessani sain inspiraation heittaa kaapista loytyvia aineksia blenderiin ja aikaansaannoksena oli aivan loistava frozen drinksu!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jaisia kirsikoita

Sokeria

Sitruunamehua

Vanilla vodkaa

Sitruslikooria

 

Aja ainekset jaiseksi drinksuksi; alkoholia vapaalla kadella seka sokeria ja sitruunamehua maun mukaan... Tarjoilu coctail-laseista jotka joskus hankin Sex and the City teemalla Cosmopolitan laseiksi... apua siitakin on jo vuosia!

 

Kuvia ei ole silla kameran kaapeli jai eraaseen Keski-Eurooppalaiseen Hilton hotelliin ja sita ei kuulemma sielta loytynyt kuitenkaan. Anyways, muistikortti on taynna aivan loistavia kuvia Ameerikan ihmemaasta; ihanista haista Oregonista, beach-elamasta San Diegon Mission Beachilla, margaritoista Baha Californiassa, kunnon amerikkalaista iltapaivabileista jossa voi sitten tapahtua vaikka mita; esimerkiksi tapasin jenkkitypsyn jonka ranteeseen oli tatuoitu "aikamoinen sisar"; hanella kun sattui olemamaan suomalaiset juuret, tosin ainot suomenkieliset sanat olivat "hyvaa joulua" ja sitten jotain tuhmaa...

 

Lisaksi olin hetki sitten Dubaissa aivan loistavissa haissa; kirkkovihkiminen oli tarkoitus alkaa klo 17:30, olin just ajoissa paikalla mutta siina puoli kuuden jalkeen vasta kukkaihmiset tulivat ja rupesivat kaikessa rauhassa laittamaan koristeita. Vihkiminen tapahtui aikanaan, tosin jengia lappasi sisaan ja ulos koko seremonian ajan. Vastaanoton oli tarkoitus alkaa klo 20:30, menin sinne iltakymmenen aikaan, haapari saapui puoli yhdentoista kieppeilla. Leikattiin kakku, pidettiin puheita ja tanssittiin... Rupesi kovasti hiukomaan, onneksi olin kaynyt kotona vaihtamassa vaatteita ja vahan haukkaamassa valipalaa kirkon jalkeen silla jopa minun verensokerini rupesi laskemaan kun illallista ei saanut ennen puolta yota... No, lopulta dinner tarjottiin klo 1; hyvaa kannatti odottaa!!!

 

Kyseessa oli siis kristilliset haat, morsian syntyjaan Dubaista, sulhanen Omanista. Perinteisissa emiraattihaissahan naiset ja miehet juhlivat erikseen, sulhanen tulee vain nayttaytymaan naisten juhliin jolloin naiset myos verhoavat itsensa, muuten he juhlivat mita hienoimmissa iltapuvuissa. Tosin ystavapiirissani juhlitaan ihan sekaisin jopa paikallisissa haissa!