Aikanaan ihastuin itsegrillattuihin hampurilaisiin San Diegossa jossa jenkkimammani myos teki lisakkeeksi todella hyvaa Thousand Islands kastiketta: ketsuppia, majoneesia, ranskankermaa ja aivan valtavasti rouhittua mustapippuria... Hampurilaispihveina kaytimme pakastepihveja, ostin joskus samanmoisia Lidlista mutta ei tullut yhta hyvaa. Pakastepihveja kaytetaan myos Makkarissa ja niissa ei ole mitaan mausteita/lisaaineita, ainostaan paiston loppuvaiheessa lisataan suolaa ja ruohittua mustapippuria.
 
-jauhelihaa
-hampurilaisjuustoa (cheddar, tms yksittaispakattu muovissa)
-hampurilaissampyloita
-tomaattia
-sipulia
-amerikansalaattia
-majoneesia
-Heinzin ketsuppia
 
Taputtele jauhelihasta 100g pihvi kosteilla kasilla, paista pinnoitetussa pannussa. Lisaa mausteita makusi mukaan, itse tykkaan pelkistetysta, juustosta tulee tarvittava suola. Yleensa pihvitaikinaan lisattavat korppujauhot ja munat ovat aivan turhat. Paistamisen loppuvaiheessa lisaa juustosiivu pihville. Voit esilammittaa sampyloita joko uunissa tai pannulla, itse en sita tee. Kokoa hampurilainen haluamallasi tavalla; itse laitan ensin pohjalle ketsuppia ja majoneesia, tuplajuuston halutessani juuston, pihvin, juuston, sipulinrenkaita, tomaattia, amerikansalaattia, lisaksi kanteen lisaa majoneesia/ketsuppia. Aivan loistavaa "pikaruokaa", hyvin on kauppansa tehnyt, joskus olen tehnyt lohkoperunoita lisakkeeksi, maistuu kylla ilmankin, 2 hampurilaista per hlo on hyva maara. Jos saateilla on coleslawta, se on myos erinomainen lisake. Karpimmasta versiosta jata sampyla pois, jos valttamatta haluat kietoa hampurilaisen johonkin, kayta amerikansalaatinlehtia kuten Hardeeksissa. Juomaksi tietysti Diet Coke!