Olin taas kerran reissun paalla ja tietysti mieleen tuli blogata lentokonesapuskasta. Valitettavasti talla kertaa OneWorld yhtion tarjottavat olivat todella mitaan sanottavia, tosin yksi yhteinen nimittaja tuntuu olevan ko. allianssin koneilla eli sampylat jotka ovat toiselta puolelta kylmia ja pehmeita, toiselta puolelta lampimia ja kovia, en tieda miten sen oikein tekevat...
 
Paljon parempi kokemus oli menomatkalla Dubain loungessa, lahtokiireessa muutaman lasillisen shampanjaa ja appelsiinimehua, tietysti tuorepuristettua, kuka sita nyt makeutettua purkkimehua joisi... Moisen kokemuksen jalkeen tuli taas kerran hyvin "spoiled" olo mutta kylla se on nautinnollista.
 
Itse kohteessa tuli syotya kantonilaisen, kiinalaisen, italialaisen, amerikkalaisen, japanilaisen etc. keittion antimia. Myos tex-mex margaritoineen mahtui mukaan. Erityisen lampimasti suosittelen erasta Sohossa sijaitsee ravintolaa josta saa aamiaista ympari vuorokauden! Lisaksi IFCn alakerrassa sijaitseva ruokakauppa on todellinen paratiisi, ostimme sielta sushia ja menimme laheiselle laiturille nauttimaan. Harmi vaan shampanjaa ei loytynyt piccolopulloissa joten talla kertaa sushi tuli nautittua muiden juomien kera!