Olin eraalla coctail-vastaanotolla JBHssa ja mielestani siella oli toteutettu tosi kiva idea coctail-paloille. Kyseessa oli muutaman millin paksuinen 3cm halkaisiltaan oleva ananaskiekko jonka paalla oli ravunpyrstoja seka hieman salsaa seka korianterin oksa. Ei siis sita tavanomaista leipaa, en ole ennen ajatellut etta ananaksesta voisi leikata alustojakin mutta kaikki nayttaa olevan mahdollista!
 
Joskus Pachangassa tuli syotya oikein hyvaa ananascarpacciota, samoin Zanzibarilla nautin yksinkertaista ananascarpacciosta, ohuille ananasviipaleille oli lisatty vain hieman sokeria seka balsamiviinietikkaa, aivan loistavaa. Kermainen vaniljajatski olisi tosi sopinut myos hyvin mukaan!
 
Balsamicosta puheenollen legendaarinen jalkiruokahan on tuoreet sokerilla maustetut mansikat balsamicon kera, lisana joko mascarponea, kermavaahtoa tai jaateloa, aivan loistavaa!