On taas kovasti ollut kaikenlaista huiskinaa; kiiretta toissa ja sitten olin toista viikkoa lomareissullakin. Mitaan mielenkiintoista ei viime aikoina ole tullut kokattuakaan, tiedoksi vaan naapureille silla paaasiassa olen ollut ulkoruokinnalla, en ole liiemmin polttanut puuropatojani pohjaan!
 
Perinteinen perjantai-brunssi tuli nautittua Radisson SASin Certossa, taattua ihanaa italialaista ruokaa poytiin tarjoiltuna; voitin tietysti vedon etta valiruuaksi tarjotussa sorbetissa oli alkoholia, free-flow viinit myos maistuivat ja saivat vauhtia aikaa ennen iltaista Shakiran konserttia jossa sitten olikin 25000 katsojaa, liikaa ja Autodrome ei ole konserttipaikkana paras mahdollinen silla tietenkin liikennekaaos oli aivan jarkyttava! Eniten tykkaan kayda ulkoilmakonserteissa Media CItyssa josta sitten on tarvittaessa kavelymatka kotiin jos taksit ovat kovasti kiven alla.
 
Shakiran konsertissa olin edellisen kerran Kaivopuistossa kesalla 2002 jossa oli  myos melkoinen kaaos. Kesalla 2001 jammailimme jossain ravitsemusliikkeessa Washington DCssa Shakiran tahtiin ja silloisen hyvan tyokaverini poikaystava totesi etta laulaja on serkkunsa, kolumbialaisia kun olivat kummatkin. Tosin Shakirahan on puoliksi libanonilainen ja aitinsa puoliksi italialainen, tarkempi sukulaissuhde ei ole jaanyt mieleen mutta pieni maailma taas kerran.