Ceasar-kastike:
 
2 oz majoneesia
2 valkosipulinkyntta
3 anjovisfiletta purkista
1 rkl sitruunamehua
1 tl Worcestershiren kastiketta
2 rkl oliivioljya
2rkl + 2 oz Parmesaania
 
 
Kaikki aineet oliviioljya ja parmesaania lukuunottamatta sauvasekoittimella sekaisin, sitten varovasti joukkoon 2 rkl parmesaania ja oliviioljya, tosin oljyn voi jattaa pois tai aikakin vahentaa, lisasin vajaan rkln ja mielestani sekin oli liikaa.
 
Sekoita kastike Romaine-salaatin kanssa, lisaa paalle parmesaaniaa, krutonkeja jos niista tykkaat seka tykotarpeita maun mukaan. Itse kaytin amerikansalaattia koska se oli ainut jota sattui olemaan, joukkoon lisasin paistopussissa paistettua broitsun rintaa.
51836.jpg
Oudot mittayksikot johtuvat jenkkikeittokirjasta, toisaalta uusi digitaalivaakani muuntaa napsasti eri yksikoita, tosi kateva kaytossa!
 
Mielestani McDonaldsin ceasar-kastike on oikein hyvaa, salaattia onkin sitten toinen juttu... (salaattia muovipussista, kanaa muovipussista, parmesaani ja krutongit omissa muovipusseissaan tarjolle...). Paras Ceasar-salaatti loytyy Strindbergin ylakerrasta, kannattaa ottaa jokiravuilla!!!
 
Salaatin historiahan juontaa Meksikon Tijuanaan, siis juuri south of San Diego, vuonna 1 ja 2 hostmammani selitti salaatin historiaa ja uskottavan sen on etta sielta se on kotoisin!