Aamuenergia iski ja piti hieman siivota kaappiakin. Pinaattijutska (*jamaruoka aamiaiselta; hauduta tuoretta pinaattia kermassa hetki) on hyvaa munakokkelin seka lohen kera, tosin loput piti kayttaa jonnekin. Juustona sattui vain olemaan raastettua mozzarellaa, tosin joku vahvempi voisi toimia myos hyvin kuten esim emmental tai vaikka osan korvata suosikillani parmesaanilla. Samoin aurinkokuivattujatomaatteja voi laittaa reilumminkin; ovat ne niiiiin hyvia
1 ½ punasipulia
2 valkosipulinkyntta
Oljya
100g kermaista pinaattia*
6 aurinkokuivattua tomaattia oljyineen
1dl isoja kaurahiutaleita
4 ½ dl venhajauhoja
3tl leivinjauhetta
1tl ruokasoodaa
¾ tl suolaa
2 munaa
170g maustamatonta paksua jugurttia
1dl juustoraastetta
Kuullota hienonnetut sipulit oljyssa. Yhdista jauhot, hiutaleet, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita munat, jugurtti, ja pinaatti, lisaa siihen hienonnetut tomaatit seka jauheseos ja juustoraaste. Jaa takina 12 muffinssivuokaan (vinkkina kayta muffinssivuokaa paperivuoilla; suihkauta kauttaaltaan oljyspraylla ennen taikina laittamaista). Paista 20min 200 asteessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.