Aamuenergia iski ja piti hieman siivota kaappiakin. Pinaattijutska (*jamaruoka aamiaiselta; hauduta tuoretta pinaattia kermassa hetki) on hyvaa munakokkelin seka lohen kera, tosin loput piti kayttaa jonnekin. Juustona sattui vain olemaan raastettua mozzarellaa, tosin joku vahvempi voisi toimia myos hyvin kuten esim emmental tai vaikka osan korvata suosikillani parmesaanilla. Samoin aurinkokuivattujatomaatteja voi laittaa reilumminkin; ovat ne niiiiin hyvia

1242793882_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1 ½ punasipulia

2 valkosipulinkyntta

Oljya

100g kermaista pinaattia*

6 aurinkokuivattua tomaattia oljyineen

1dl isoja kaurahiutaleita

4 ½ dl venhajauhoja

3tl leivinjauhetta

1tl ruokasoodaa

¾ tl suolaa

2 munaa

170g maustamatonta paksua jugurttia

1dl juustoraastetta

 

Kuullota hienonnetut sipulit oljyssa. Yhdista jauhot, hiutaleet, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita munat, jugurtti, ja pinaatti, lisaa siihen hienonnetut tomaatit seka jauheseos ja juustoraaste. Jaa takina 12 muffinssivuokaan (vinkkina kayta muffinssivuokaa paperivuoilla; suihkauta kauttaaltaan oljyspraylla ennen taikina laittamaista). Paista 20min 200 asteessa.