Eraita kertoja on pitanyt kokata Pastajauhajien munakoisopaistosta mutta aina on tullut jotain muuta mieleen mutta Wapun jalkimainingeissa sain itseani niskasta kiinni.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Munakoisoja
Suolaa
Oliivioljya
5 valkosipulinkyntta
Oliivioljya
Punasipuli
2 purkkia kokonaisia kuorittuja tomaatteja
Tomaattipyretta
Ketsuppia
Suolaa
Mustapippuria
Cayennepippuria
Tuoretta basilikaa
Mozzarellaa
Parmesaania (+munaa)
Leikkaa pari munakoisoa ohuiksi "kenganpohjiksi" ja levita parille uunipellille. Ripottele paalle suolaa ja itketa tunti pari. Pyyhi itkut pois ja sivele/pirskottele oliivioljylla. Kayta grillivastuksen alla hetkisen jotta saavat varia ja pehmenevat.
Kuullota valkosipulia oliviioljyssa, lisaa sipulit ja tomaatit. Hienonna sauvasekoittimella ja mausta mielen mukaan; vielakin olisi saanut olla tujumpaa, ketsuppia pistin makeuden vuoksi.
Kokoa lasagnen tavoin vuokaan: tomaattikastiketta, munakoisolevyja, tomaattikastiketta, mozzarellaa, munakoisolevyja etc. Pinnalle laitoin mozzarellaraastetta ja parmesanraastetta mutta ilmeisesti olisi joko pitanyt tehda munajuustoseos tai jattaa pinnalle vain tomaattikastiketta silla paallyksesta tuli kamala "kontsa".
Ensi kerralla pitaa koittaa munajuustoseosta myos kerrosten valiin; lisaksi tomaattikastikkeeseen voisi lisata vaikkapa kesakurpitsa- ja porkkanaraastetta ja kerrosten valiin kenties myos tuoreita herkkusienia viipaleina...
Ruoka on erinomaista jos valttelee hiilihydraatteja; rasvan maara riippuu oliivioljyn kaytosta seka juuston maarasta...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.