Suurinpiirtein elamaa parempia tajunnan rajayttavia uunissa paahdettuja tomaatteja; turha tehda "vierasvaraksi"sila nuo ei kaapissa kauan saily! Rakastan tuoreita tomaatteja, tomaattikastikkeita, tomaattikeittoja, Heinzin ketsuppia ja etenkin naita itsetehtyja uunissa paahdettuja tomaatteja - vastaavasti en yhtaan pida englantilaistyyppisista grillatuista tomaateista joita yleensa aamupalalla tarjotaan...

tomaattit-normal.jpg

750g koynnoskirsikkatomaatteja (Lidlista saa hyvia :))

4rkl oliivioljya

1,5tl sormisuolaa

mustapippuria myllysta

1tl sokeria

muutama oksa timjamia

Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne uunivuokaan. Pirskottele paalle oljy ja mausteet. Paista tomaatteja 100 asteessa 4-5 tuntia. Nauti hyvan revityn mozzarellan, rapean leivan, tuoreen basilikan seka taytelaisen viinin kera - aaaaaah!