Suurinpiirtein elamaa parempia tajunnan rajayttavia uunissa paahdettuja tomaatteja; turha tehda "vierasvaraksi"sila nuo ei kaapissa kauan saily! Rakastan tuoreita tomaatteja, tomaattikastikkeita, tomaattikeittoja, Heinzin ketsuppia ja etenkin naita itsetehtyja uunissa paahdettuja tomaatteja - vastaavasti en yhtaan pida englantilaistyyppisista grillatuista tomaateista joita yleensa aamupalalla tarjotaan...
750g koynnoskirsikkatomaatteja (Lidlista saa hyvia :))
4rkl oliivioljya
1,5tl sormisuolaa
mustapippuria myllysta
1tl sokeria
muutama oksa timjamia
Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne uunivuokaan. Pirskottele paalle oljy ja mausteet. Paista tomaatteja 100 asteessa 4-5 tuntia. Nauti hyvan revityn mozzarellan, rapean leivan, tuoreen basilikan seka taytelaisen viinin kera - aaaaaah!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.