En ole mikään suuri mämmifani vaikka Kymppi-Maukkaiden tehtailla sitä on joskus tullut haisteltua. Valion lehtisessä olikin yllättävän kiva resepti jota piti kokeilla – ja Kappeli-juusto on suosikkini.

IMG_20180402_200856%5B1%5D.jpg

Pussillinen näitä oli juuri sopiva annos, tosin nypin cashewpähkinöitä pois ja laitoin pellavansiemeniä tilalle. Ja suht hienoksi blenderissä, ei kuitenkaan jauhoksi...

IMG_20180402_185339%5B1%5D.jpg

IMG_20180402_174821%5B1%5D.jpg

Levyksi kaulitseminen onnistuu näppärästi leivinpaperin avulla.

IMG_20180402_180641%5B1%5D.jpg

IMG_20180402_200541%5B1%5D.jpg

Todella maukas ja kiva tarjota vaikkapa juuri Kappeli-juuston kera!