Tai en tieda voitinko mitaan mutta ilmoitin pankkiin etta en halua maksaa luottokorttien vuosimaksuja. Jos joudun maksamaan maksut, irtisanon kortit. Inkkaripuhelinpalvelija piti useaan otteeseen minua holdissa, mutta lopulta sain korttini "free for life"; eli tassa kuussa tuli saastettya 800 dhs. Jos olisin taas ollut protestanttisen kiltti ja maksanut mukisematta vuosimaksut laskulla, olisin ainakin shampanjapulloa koyhempi. Eli oikeuksistaan kannattaa pitaa huoli... Internetpankkitoiminnot ovat hyvin kehittymattomat, varsinaisia pankkeja on harvassa joten suurin osa asioista pitaa hoitaa puhelinpankin kautta, onneksi ne ovat auki 24h. Puhelinpankissa on sitten mielenkiintoinen tunnistissysteemi, kyselevat aidin tyttonimea ja suosikkikaupunkia seka luottorajaa ja rinnakkaiskortteja, mutta taas kerran maassa maan tavalla; this is my home!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hauska juttu luottokorteissa myos on se etta valilla saatat olla paivan voittaja, ts. saat jonkun paivatransaktiosi ilmaiseksi, kylla sekin kivasti lammittaa kun on muutaman kerran kohdalle osunut vaikka minulla ei yleensa hyva arpaonni olekaan.

 

Voittajaolo oli myos silloin kun loysin toista palatesessani myohaan illalla Radissonin pihalta 200 dhs... Mihinkakohan nekin rahat sitten lopulta meni?