Samaista urugualaista alkuperaa olevaa ruokaa maistelin Buenos Airesissa. Paatin koittaa sita itsekin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Bataattia
Hunajaa
Valkoviinia
Balsamiviinietikkaa
Karkeata Dijon-sinappia
Mustapippuria
Kylmasavulohta
Tillia
Keita bataatti kuorineen kypsaksi ja anna jaahtya. Kuori ja viipaloi. Kaada pannulle tilkka hunajaa, valkoviinia ja balsamiccoa, keita karamellimaiseksi. Lisaa hieman sinappia seka mustapippuria. Tarkista maku ja lammita bataattiviipaleet seoksessa.
Kokoa annos lautaselle; pohjalle bataattia, paalle lohta, koristeeksi ricottaa ja tillia. Nauti kuivan valkkarin tai kuohuvan kera!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.