Tosiaan lokakuun vietin lomaillen Etela-Amerikassa. Reissukuvat ovat talla hetkella ulkoisella kovalevylla joka on toistaiseksi kadoksissa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Matkalla Sao Paulosta Buenos Airesiin kateeni sattui LAN Chilen aivan erinomainen lentokonelehti in Food – Guide to Latin American Dining; siis vajaa pari sataa sivua ruoka-asiaa englanniksi ja espanjaksi, kylla meni parin tunnin matka rattoisasti. Muutenkin on seka ko. lentoyhtiosta etta Buenos Airesin lentokentasta vain positiivista sanottavaa, nimittain seka lentokentta etta –kone myyvat halvinta merkkikosmetiikkaa johon olen tormannyt!

 

Lehdesta pongasin jutun uusimmasta trendista; kokit kutsuvat vieraita kotiinsa illalliselle. Tietysti innoistuin jutusta kovasti ja ensimmainen ja myos paras kokemukseni oli Casa Saltshaker jossa nautimme urugualaisesta menusta, johon loytyy myos tarkemmat ohjeet.

 

Alkuun marinoitua vaalea kalaa. Seuraavaksi lohta bataatin ja kotitekoisen tuorejuuston kanssa, selva suosikkini, aivan mielettoman suussasulavaa! Sitten savustetulla riistalla maustettua sienikeittoa. Paaruuaksi taytettya kananrintaa perunamuusin kera. Jalkiruuaksi suklaakohokasta marinoiduilla mansikoilla. Ja tietysti joka ruokalajiin matchaavat viinit!

 

Danilla on muutenkin tosi hyva ruokablogi ja han kirjoittelee mm. Time Out Buenos Airesiin, ennen BAhan asettumistaan han toimi ruokabusineksessa New Yorkissa.

 

Muita paikkoja jotka jarjestavat vastaavanlaisia dinnereita Buenos Airesissa ovat ainakin Tipo Casa ja kolmen kokin Caracoles. Itsekin haluan tehda vastaavaa joskus; kokata hyvaa ruokaa iloisille ihmisille, harmi vaan kun viela en omista tarpeeksi suurta ruokapoytaa!