Ei sitten jaanyt ideoinnin asteelle vaan toteutettiin ja syotiinkin, kenties kun liha oli hankittu niin oli “pakko” ryhtya tuumasta toimeen about seuraavalla reseptilla:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

2kg jauhelihaa

2 isoa sipulia

3 punajuurta

4 munaa

2 prk breakfast creamia

Suolaa

Mustapippuria

Valkopippuria

Turun sinappia

Ketsuppia

 

Raasta sipulit ja keitetty punajuuri jauhelihan joukkoon. Pilkotun sipulin voi myos kuullottaa nopsasti pannulla. Sekoita kaikki aineet keskenaan, parhaiten onnistuu hanskotuilla kasilla. Kannattaa mikrottaa koekakkujen oikean maustemaaran varmistamiseksi, alunperin sinappi ja ketsuppi eivat kuuluneet mukaan mutta kun jotain tuntui uupuvan, lisasimme niita. Kun mausteet tuntuu olevan ok, taputtele pihveiksi uunipellille ja paista kunnes ovat kypsia parissa sadassa asteessa.

 

Tarjoiltiin kunnon perunamuusin / pernamokon (=perunoita, taysmaitoa, voita, suolaa) seka porkkanaraasteen kera. Lisana myos sinappia ja ketsuppia seka etelaafrikkalaista punaviinia ja australialaista valkoviinia.

 

Pihvit sopivat myos vaikkapa pakastettavaksi tai sitten myohemmin lammitettavaksi uunissa muusin kera!