Koska en paase paikalle taman paivaiselle picnicille, jotain on kuitenkin kokattava. Tarkoituksena on tehda vinkista Lindströmin pihveja joita viimeksi tein toissa joulun alla rosollista ylijaaneista punajuurista. Tietenkaan en muista reseptia ja hetken googletettuani loysin monta erilaista. Toisissa kaytetaan raakaa punajuurta, toissa keitettya, toisissa taas etikkapunajuurita. Lisaksi toiset ohjeet kannustavat runsaasen korppujauhojen kayttoon, toisissa taas kaytetaan keitettya perunaa, munien maarakin on kovasti muuttuvainen. Seokseen voi myos lisata myos kaprista, suolakurkkua, ruohosipulia etc…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuulun siihen sukupolveen jonka kouluruokailu koostui paaasisssa teollisista eineksista ainakin lukioaikoina, lindströmin pihvit kuuluivat kylla suosikkeihini ja taisi niita aina kerran ruokalistakierron aikanakin olla, ilmeisesti S-ruokatalon valmistamina.

 

Eli taas kerran pitaa yhdistella itsea kaikkein eniten tyydyttavin resepti, myohemmin raporttia lisaa!