Jonakin suht kiireettomana aamuna on kiva nauttia lampimasta leivasta kotona. Tietysti kaikkein parasta on itse leivottu leipa mutta valilla on kiva nauttia myos muiden leipomasta leivasta. Minulle suositeltiin Dubai sveitsilaista leipomoa joka toimittaa leipapussin ovenkahvaan ennen kello aamuseitsemaa. Tama muistutti mieleen ajat Chamonixissa jolloin aamulla ”patonkipoika” aina piipahti ovella kuumine patonkeineen ja suklaacroisantteineen.

 

Huomasin etta tarjolla on keskiviikkoisin myos ruisleipaan eli ei muuta kuin tilaamaan. Tilasin grahamkroisantteja, kokojyvasampyloita, taysruisleipaa seka fenkolinsiemenilla maustettua ruisleipaa.

 

Aamulla heratessani tosiaan ovenkahvassa oli viela lammin pussi. Lampimat croisantit olivat aivan ykkosia. Sampylat ok, hyvin samanlaisia mita Geant myy irtotiskissaan. Ruisleipa oli hyvin tiivis (ja painava) limppu, kenties parhaiten toimii vaikkapa graavilohen kera, itse nautin sita mm. sillin ja kananmunan kera. Fenkolilimppu oli myos mukava tuttavuus.

 

Ko. paikasta voi tilata vakiotoimituksen vaikkapa perjantai-aamuksi tai sitten vain ihan satunnaistoimituksia.

 

Ei mitaan elamaa parempaa leipaa mutta ihan ok ja varsinkin keihtoo tuo helppous eli ei tarvitse lahtea minnekaan. Hinnatkin on suht koht kohdallaan. Lisatietoja