Perjantaina olin Jumeirah Beach hotellin kalaravintolassa brunssilla; hieno kokemus ja hintansa vaartti. Upeat nakyolat Burj-al-Arabille ja hyva palvelu, tietysti viiden tahden paikassa sita odottaakin. Brunch oli monipuolinen buffa, alkuun merenelavakeittoa, keittokulhoihin oli annosteltu valmiiksi mm. katkarapuja, simpukoita, herkkusienia seka yllattain spaghettia, paalle sai itse annostella vahvasti maistettua kermapohjaista keittoa, oli kylla namia. Spaghettia / noodeleita en kylla oikein ymmartanyt siina ja ne jatin syomatta silla tuntui etta oli kovin sotkuista hommaa...
 
Buffassa muuten tarjottiin sushia, sashmia, ostereita, kevyesti pinnalta paistettua tonnikalaa joka on suosikkiani, kylmasavulohta, hoyrytettya lohta, mustekaloja eri tavalla valmistettuina, eraanlaisia oliivitaytteisia silleja yms. yms. Lisaksi monenlaisia kalajuttuaja oli pikkuruisissa coctail-laseissa, otin mixin jossa oli rapua ja lohta kerroksittain! Perussalaatteja loytyi ja itse sai sekoittaa ceasar-salaattia; lisukkeena mm. aurinkokuivattuja tomaatteja. Kuten aina, alkuruuat ovat parhaita, tuli santsattua muutaman kerran. Paaruaan sai valita menuulta ja otimme koko poydalle simpukoita, eraanlaisia noodeleita, samosoja ja kevatkaaryleita. En oikein jaksanut syoda lampimista kuin simpukoita ja kevatkaaryleita... Simpukat ovat kylla hyvia, pitaisi joskus itsekin keitella!
 
Jalkkarit sai taas hakea buffasta, tarjolla oli perinteista um-alia (ns. pullavanukasta), varmaan kymmenta erilaista kakkua, erityisen hyvia olivat vadelmajuustokakku jossa vadelmat olivat paistetun juustokakun juustomassassa, kirsikkakakku ja suklaamoussekakku. Suuri suosikkini on creme brulee joka on aina naissa buffissa valmiiksi tehty pikkuruisiin kippoihin, nyt paalla oli pistaasipahkinoita ja mustikoita; hyvaa!
 
Ennen varsinaista ruokailua poytaan tuotiin hedelmatarjotin seka upea leipa jonkinlaisen tulisen kurpitsalevitteen kera. Ruokajuomana oli italialaista kuohuviinia vapaalla kaadolla joka tietysti maistui... Buffan ulkopuoleta tuli viela nautittua capuccino joka oli kylla kieltamatta viiden tahden arvoinen! Brunssissa vierahti koko iltapaiva ja kuumaa auringonlaskua oli kiva siirtya katsomaan kalaravintolan katolle jossa lienee "the hottest nightspot of the city at the moment": 360; eli todellinen ulkoilmaravintola!