Tekaisin yksinkertaisen salaatin periaatteella "mita kaapista loytyy":<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

-valmista porkkanraastetta (tuotteen kilohinta oli saman kun irtoporkkanoiden...)

-kurkkua

-tomaattia

-broitsun rintafiletta

-paistettua halloniumia

 

Kastikkeeksi maustamatonta jugurttia maustettuna Knorrin ceasar-salaatti mixilla; pistin mixia noin kolmasosan pussista, en tykkaa chips-dipeistakaan kovin voimakkaina.

 

Jostain syysta olen antanut kokkausvaikutteita ystavieni ja kollegojeni keittioihin; jotkut kyselevat resepteja ja esimerkiksi eraan subcontinent-tyypin keittossa monet sapuskani ovat hyvaksi havaittuja; tosin mausteita lisataan reilusti lisaa jotta ruoka maistuisi joltain. Eraana paivana han kertoi kayneensa Ikean ravintolassa ja miettineensa syommeko Suomessa aina niin? Samoin ravintolan seinin kuvat olivat herattaneet kovasti ihastusta ja oli kiva kuulla "En ennen tienyt Suomesta mitaan, en edes missa se on mutta Sinun ansiostani tiedan jo paljon!". Aina silloin talloin olen ilahduttanut kollegoja lohipiiraalla, salaateilla ja jouluaikaan pipareilla; valilla reissusta palatessani ostan suomalaista suklaata Dubain kentalta (ja on muuten puolet halvempaa kuin Helsingissa!); tosin Lindtin suklaat ovat seka minun etta kollegojeni mielesta parhaita!

 

Uudessa tiimissani olen saanut kertaheitolla kymmenen hyvaa ystavaa; mielenkiintoista sinansa etta suurin osa meista rakastaa ruuanlaittoa, on ihanaa kuunnella minkalaisia herkkuja ihmiset vasaavat ympari maailmaa ja innokkaimat kokkaajat tuntuvat olevan porukkamme vanhimmat miehet pomoni mukaan lukien; tosin keski-ikamme on kolmekymmenta jotain ilman Melbourne-kollegaani joka on ollut hommassaan jo 34v...