Pongasin taman superhelpon ”uusavuttoman” lasagnen jostain keskustelupalstalta; hyvaa tuli!
Kolme broitsunrintafiletta
Tuorejuustoa (philadelphia-pkt)
Pastakastikketta
Raastettua mozzarellaa
Lasagnelevyja
Laita kannelliseen kasariin rintafileet ja vahan vetta + suolaa & pippuria. Liemikuutiot ja fondi myos ok, itse on kuutioita kayta! Keita hetki, about 10-15min jotta kypsyvat.
Pienenna kana ja sekoita notkistettu tuorejuusto (=pieni hetki mikrossa) joukkoon seka about 100g mozzarellaraastetta. Jos seos on liian tuhtia, notkista keittoliemella. Laita vuokaan kerroksittain broitsuseosta, pastakastiketta seka lasagnelevyja, paalimmaiseen kerrokseen hieman broitsukastiketta seka again 100g mozzarellaraastetta.
Hyva idea voi olla peittaa vuoka ensin foliolla silla mozzarella tummuu tosi nopeasti. 175 astetta 45-60 min kunnes lasagnelevyt ovat kypsia. Maistuu jopa paremmalta seuraavana paivana!!!
Samaa ajattelin koittaa tonnikalasta / kylmasavulohesta ja suomalainen kanttarellituorejuusto varmaan sopisi oivasti…
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.