IMG_20150816_170208%5B1%5D.jpg

Mielestäni Ravintolapäivä on aivan loistava idea - kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi! Olen ollut tutustumassa muutamaan Ravintolapäivään ja sitten päätin uskaltautua itsekin. Paikaksi valikoitui kesäpaikan grillikatos teemalla soppaa ja sämpylöitä, kahvia ja kakkua. Kahvia oli tarkoitus nauttia laiturilla mutta sään muuten suosiessa tuuli oli aika navakkaa joten kahvitettelu siirtyi tuulen suojaan.

 

Tarjolla oli härkäpapukeittoa Tiirinkosken härkäpavuista sekä tomaattikeittoa, kaikki tietysti tehtynä alusta alkaen itse. Alunperin halusin tehdä kurpitsakeittoa mutta eihän niitä kurpitsoita vielä ollut saatavilla. Lisäksi juuri ennen soppabaarin avaamista leivottuja sämpylöitä joita myös myin paljon mukaan.

IMG_20150816_130702%5B1%5D.jpg

Makeana tarjolla oli vadelmaista mutakakkua oman pihan vadelmista, porkkanakakkua kookoskuorutuksella sekä amerikkalaista juustokakkua pensasmustikoilla ja tietysti suodatinkahvia ja teetä. 

 

Ei muuten jää ainoaksi kerraksi, markkinointi onnistui, asiakkaita kävi mukavasti ja härkäpapukeittoa sain itse maisteltua vain kaapiessani kattilan :)