En ole muutamaan viikkoon tehnyt mitaan ruokaa silla olen tyytyvaisesti syonyt paasaantoisesti ravintoloissa; olin aivan ihanalla lomalla Filippiineilla ja Singaporessa, ohjelmassa oli syomista, juomista, sukeltamista + muuta vesiurheilua beachelaman ohella seka tietenkin hemmottelua loistavissa kylpyloissa! Ohessa muutamia otoksia ruokakokemuksista matkan varrelta:
 
Olimme mukana Metro Society lehden vuosittaisissa bileissa Cebussa jossa poydat notkuivat ja viini virtasi, kattauksetkin olivat todella kauniita kuten alla nayttaa:
 
Pikkusuolaista
252763.jpg
 
252762.jpg
 
Jalkkaria!
252761.jpg
 
Kamalin syomani ateria oli Cebun lentokentalla; Silk Airin lento Singaporeen oli tunnin myohassa ja siita hyvasta matkustajille annettiin A4-tiedote seka vapaavalintainen ateria kahvilasta; valitsin club sandwichin tuoreen mangomehun kera. Mehu menetteli, tosin siina oli liikaa lisattya sokeria mutta leipa oli aivan kamala; yhdessa valissa paksu pekoninsiivu, toisessa valissa aamupalajuustoa seka kolmannessa makeaa kanamajoneesisalaattia, en tieda miten olivat siita makean saaneet ja tietysti leipana valkoinen paahtoleipa. Mutta lentoyhtiolta oli tosi hyvaa palvelua etta tiedotettiin seka tarjottiin suuhun pantavaa, oli ensimmainen kerta kun vastaava sattui kohdalleni ja koska kun kyseessa oli viela vain pieni viivytys! Lentokoneessa sitten kompensoitiin lisaa ja juotavaa tarjottiin varmaan kymmenen kertaa. Epahuomiossa otin ensimmaisella kerralla olutta kun se oli valmiiksi kaadettu ja LUULIN sen olevan omenamehua. Pitkin hampain sain melkein kaikki juotua mutta lisaa en suostunut ottamaan, viini toki maistui. Viimeksi olen juonut olutta viime jouluna ja silloinkin puoli tolkkia eli tuollainen kalja vuodessa on aivan sopiva annos minulle!