Olin yksi ilta ruokakaupassa ja kavin myos sikaosaston kautta, aikeissa oli taas kerran ostaa ihanaa ilmakuivattua kinkkua lihatiskista mutta koska prosciuttoa naytti olevan vain pieni jamapala jaljella paatinkin jattaa ostokseni toiseen kertaan.
 
Valmistiskissa naytti kuitenkin olevan kaupassa pakattu pala possun ulkofiletta ja paatin ostaa sen. Eilen sitten pistin possun fileen pannulle mutta eihan se kuitenkaan siina kypsynyt, lieko pannu liian kuuma? Pistin pihvin hetkeksi kuumaan uuniin, ripottelin suolaa paalle ja lisasin lorauksen balsamiccoa. Lorautin sita myos vihrean salaatiin paalle jota sattui loytymaan jaakaapista edelliselta illalta. Jostain syysta tuo balsamiviinietikka ja possu on mielestani oikein hyva kombinaatio.
 
Kokkauksen alkaessa korkkasin pullon australialaista kylmaa valkoviinia ja kylla kieltamatta maistui kaoottisen tyopaivan paalle!