Taas tuli vuosia +1 ja yllattain tykkaan kovasti huhtikuusta; oikullinen oinas kun olen myos luonteeltani! Muistelin juuri miten olen aikaisempina vuosina vietellyt synttareita, opiskeluaikana pidin silloin talloin isohkoja pippaloita pienessa kampassa kaikkine herkkuineen, sittemmin yhdistin synttarien juhlinnan Wappu-bileisiin joita Kalevankadulla tuli vietettya useampana kevaana.
 
Jotkut synttarit vietin Levilla laskien ja suksien, kolme vuotta sitten tulin Bangkokista synttariaamuna ja juhlistimme kevatpaivaa ystavattareni pihalla Ruoholahden villoilla. Kaksi vuotta sitten olin korealaisessa saunassa Pekingissa parantelemassa Kiinan muurilla pyoraillessa kipeytyneita paikkojani. Kerta kaikkiaan en  muista mita tein viime vuonna, ilmeisesti aivan tavallinen tyopaiva ja tyopaikan kakkukin tuli lauluineen paivan myohassa!
 
Tana vuonna puhelin piippasin ensimmaisen viestin minuutin yli puolen yon Dubain aikaan; paivan saldona oli kukkia, suklaata, viesteja ja lisaa suklaata... Illallistin simpukoita Madinatin Wraftissa ja ja sen jalkeen piti nauttia viela luolamies-komediasta, suosittelen!
 
En tieda voiko synttarijuhlimiseen myos lisata paintballmatsin; siis todella ladylike taas ryomia haalarit paalla hietikossa varikuulapyssyn kanssa mutta kivaa oli lukuunottamatta etumuksessani olevia aika hurjankin nakoisia mustelmia. Toisaalta varikuula-aseella ampuminen ei oikein ollut verrattavissa rynkky- tai haulikkoammuntaan, tarkkuutta aseessa olisi voinut olla enemman mutta ei se sitten yhtaan potkaisutkaan... Onhan joskus tullut SRA-korttikin suoritettua joten kaikkea on tullut kokeiltua; rynnakkokivaarin saanen edelleen palasiksi ja taas toimintakuntoon!
 
Synttareita tuli myos juhlitettua perjantaibrunssilla Shangri-Lassa jossa on mielestani yksi Dubain parhaista brunsseista; loistavat seafoodit ja tietenkin free-flow champagne ja aivan mielettomia mojittoa. Ohessa Bloody Mary - station:
534523.jpg
 
Kylmat alkupalat seafood puolella, ostereiden listaksi saateilla mm. salmon ja beef-tartaria, lampimista ruuista etenkin gratinoidut simpukat maistuivat!
534521.jpg
 
Juustoja tykotarpeineen, tosi vahan jo jamat jaljella...
534520.jpg
 
Ja lopuksi kakkua, sacher sellaisen tapaista, ja tietysti 1+ candle!
534517.jpg
 
Brunssi venyi pitkaksi silla seurauksella etta samaisen hotellin viinibuffakin piti taas katsastaa!
 
534515.jpg
 
Lopulta tulihan se kakku kollegoiltakin kauniin laulun kera, kaikki meni mutta kaikki halukkaat taisivat tulla kyllaiseksi, ensi vuonna sitten taas uudestaan...