Olen aina tykannyt kovasti vedesta ja viime aikoina viela enemman. Jostain syysta on pakko paasta usein lahirannalle, joka siis loytyy vaivaisen viiden minuutin kavelymatkan paasta Hiltonin luota. Innostuksissani jaakaappini ovesta loytyy tide calender, toisin sanoen informatiota siita koska rannalla on laskuvesi ja siten kaikkein parhain keli liikkua. Rannalla makoilemiseen alkaa olla jo hieman liian kuuma, mutta jos tuulet ovat suotuisat niin karahtaa vain sillai huomaamatta!
 
Merivesi on talla hetkella oikein virkistavaa, tosin aina silloin talloin merenkaynti on aika kovaa kuten esimerkiksi perjantaina jolloin hotellit liputtivat punaista rannoillaan mutta minun oli paastava tyylikkaasti aaltoihin sukeltelemaan. Silla seurauksella etta joku aalto tarttui bikini-housuihini ja olin jo menettamassa alaosani kunnes sain sen kiskaistua takaisin ja katsoin turvallisemmaksi palata kuivalle maalle. Jos aalto olisi oikeasti vienyt housuni, mita olisin tehnyt? Rannallahan ei saa olla ylaosattomissa alaosattomista puhumattakaan. Olisiko pitanyt huudella etta joku olisi uhmannut aaltoja ja tuonut pyyhkeeni? Voiko olisiko pitanyt odotella pimeaa johon oli siihen aikaan viela about 6h? Vaiko nousuvetta etta hapeamatka olisi lyhyempi? Tasta taisin oppia etta koviin aaltoihin mennaan uimaan vain uimapuvussa... Viela tallakin hetkella mm. korvani ovat hiekkaa taynna mutta oma vika!
 
Lapsuudessa rakkaista harrastuksia eli menna kevaalla katsomaan koulusta tultua joko jaat olivat lahteneet jarvesta jotta paasisi uimaan, oli se kylla aikas viileeta mutta niin kivaa! Samoin jostain syysta siskoni kanssa piti soudella soutuveneella keskelle jarvea ja hyppia sielta uimaan, kerran vaarini oli erehtynyt tulemaan suotajaksemme ja han oli aivan paniikissa kun tyttaret silla lailla paattivat hypata veneesta... Yleensa reissuilla oli myos mukana Samojedinpystykorvamme joka myoskin rakasti vetta. Kerran hyppastimme veneesta tuulta vasten silla seurauksella etta tuuli vei veneen koirineen ja uimavauhtimme ei riittanyt veneen tavoittamiseen. Hata ei lue lakia joten uimme muutaman sadan metrin paahan rantaan ja monia veneita kokeiltuamme loysimme lukitsemattoman ja paasimme pelastamaan koiraa ja omaa venetta. Koiralle tuli vasta paniikki silloin kun haivyimme rannella ja han on "tuuliajolla". Eli aikanaan tuli paljon uitua ja mulattua, piakkoin pitaisi suorittaa sukelluskurssiin kuuluva uimakoe jotta varten pitaisi viela harjoitella, kylla uimataito siella selkaytimessa on mutta voi olla vahan erilaista uida taysilla kamoilla kun vain lasit paassa...
 
Vasta huomaamani tv-sarja Perfect Housewife on herattanyt paljon keskustelua, en ota kantaa ohjelman konseptiin mutta muutamia hyvia vinkkeja siita on saanut, mm. T-paitojen taitteluun tai enhan itse viikkaile niita mutta voin opettaa tekniikan maidille. Samoin jos laattalattialle on tippunut lasia, isommat sirut kasin pois ja pikkusirut saa ketevasti pois kun painaa paahtoleivan palalla! Myos koiran karvat saa tuolista pois hienosti kumihanskalla!