<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Helmikuun punasipulihaasteeseen ajattelin osallistua sopivaksi alkupalaksi, valipalaksi ja iltapalaksi soveltuvalla helposti toteutettavalla ohjeella joka on alunperin Koti ja keittio-lehdesta, muokkasin sita omaa tarkoitustani varten jonkin verran:
150g mangoa pieneksi pilkottuna
50g punasipulia pieneksi pilkottuna
10g lehtipersiljaa
1 rkl oliivioljya
2 rkl sitruunamehua
suolaa
halloumia-juustoa
oliivioljya
mustapippuria myllysta
Sekoita kaikki salsan aineet keskenaan kulhossa, mausta makusi mukaan suolalla.
Leikkaa halloumi puolen sentin viipaleiksi. Paista palat nopeasti oljyssa pannulla grillissa jolloin oliivioljy kannattaa "pensseloida" juuston pintaan ennen grilliin laittamista. Kun juusto on lamminnyt ja saanut hieman varia, rouhi paalle mustapippuria.
Tarjoa heti, tosin salsa on loistavaa seuraavanakin paivana sikali mikali sita on jaljelle jaanyt...
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.