<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Helmikuun punasipulihaasteeseen ajattelin osallistua sopivaksi alkupalaksi, valipalaksi ja iltapalaksi soveltuvalla helposti toteutettavalla ohjeella joka on alunperin Koti ja keittio-lehdesta, muokkasin sita omaa tarkoitustani varten jonkin verran:

 

150g mangoa pieneksi pilkottuna

50g punasipulia pieneksi pilkottuna

10g lehtipersiljaa

1 rkl oliivioljya

2 rkl sitruunamehua

suolaa

 

halloumia-juustoa

oliivioljya

mustapippuria myllysta

 

Sekoita kaikki salsan aineet keskenaan kulhossa, mausta makusi mukaan suolalla.

403044.jpg

Leikkaa halloumi puolen sentin viipaleiksi. Paista palat nopeasti oljyssa pannulla grillissa jolloin oliivioljy kannattaa "pensseloida" juuston pintaan ennen grilliin laittamista. Kun juusto on lamminnyt ja saanut hieman varia, rouhi paalle mustapippuria.

 

Tarjoa heti, tosin salsa on loistavaa seuraavanakin paivana sikali mikali sita on jaljelle jaanyt...

403049.jpg