Viela tulee mieleen muutamia ihania asioita lomalta;
 
-Mactanin Shangri-Lassa oli aivan ihana Spa jossa oli yllatys yllatys sauna made in Finland, oliko tuo sitten Sawo merkkinen. Joka tapauksessa oli ihana loylytella kun edellisena iltana oli tullut hieman juhlittua ja kaiken kruunasi kun saunaan tuotiin kylmia pyyhkeita ja jaita! Kannattaa muuten kokeilla kylman pyyhkeen kasvoille laittamista saunassa!
 
-Hyvat lentoyhtiothan tarjoavat "kuumia pyyhkeita" mutta uutta oli etta niita tarjottiin myos sukelluksen jalkeen, oikein kiva kuivailla suolavedet kasvoilta ja tietysti saada vahan lampoakin etenkin yosukelluksen jalkeen. Sukelsin 3mm kokomarkapuvussa, veden lampo oli about 28 astetta mutta kylla siella syvalla olo rupesi tuntumaan (max depth 34m, pohja-aika 28 min nitroxilla).
 
-Sukelluksilla tuli pongattua white tip shark, kilpikonna, stingray seka merikaarme! En ole koskaan nahnyt merikaarmetta livena mutta nyt yksi uiskenteli lahella pohjaa. Divemasterini oli eraalla sukelluksella tormannyt kolmeen ja ne olivat kuulemma lahteneet seuraamaan ja niiden kaula oli ollut sellaisessa kobra-asennossa eli valmiina iskuun. Kuulemma pitavat keltaisista rapyloista joten mina kaytan sinisia... Lisaksi eras ystavani pongasi merikaarmeen yosukelluksella oli lahtenyt aivan vieresta pintaan!
 
-Eraanana iltana sukelluskeskukseni "emanta" valmisti beach barbaquen jossa oli montaa sorttia tarjottavaa, parhaiten jai mieleen grillattu tonnikala, tomaattimarinoidut jattikatkaravut, ihana perunasalaatti seka todella maukkaat possunribsit (minulle luksusta!).
 
-Iltapaivisin kalastajat kauppasivat rannoilla meren antimia, kilo lobtereita turistihintaan USD 20 / kg. Eraana iltana emantamme sitten valmisti aivan mahtavia valkosipulilobstereita!
 
-Lisaksi oli miellyttavaa nauttia tarjottu viinilasi sukelluksen jalkeen, toki myos olutta oli tarjolla...
 
-Kaikkea pitaa kokeilla, ohessa parasailing 600 jalan koysilla ja kylla siella olen mina!254105.jpg
Elama on ihanaa!