Viime jouluna valmistin naita ja piti etsia mista pongasin taman hyvan reseptin. Sehan oli Alman blogi :)
 
3,5 dl sokeria
1 dl vaaleaa siirappia
1,5 dl kermaa
180 g maitosuklaata
1,5 dl suolapähkinöitä
35 g voita
 
Vuoraa 20x15 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla.
Hienonna suklaa pieneksi, kuutioi voi. Mittaa sokeri, siirappi ja kerma kattilaan ja kypsennä keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun sokeri on liuennut, nosta lämpöä ja anna kiehua samalla sekoitellen noin 10 min ajan. Anna jäähtyä. Sekoita vielä lämpimään seokseen suklaa, voi ja suolapähkinät. Hämmennä, kunnes suklaa ja voi ovat sekoittuneet täysin muihin aineksiin. Kaada seos vuokaan ja anna jäähtyä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin jähmettymään yön yli. Leikkaa toffee paloiksi ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa. Säilyy jääkaapissa noin viikon ajan.