Mainitsin eilisen perunamuusin yhteydessa etta muusiperunoiden keitinliemen voi ottaa talteen ja kayttaa jonnekin. Luontevammin sen voisi kayttaa itse muusiin jos on vaikka jotain maitorajoitteita. Toinen hyotykaytto voisi olla sampyla- tai vaikkapa teeleipataikina. Yleensahan sampylataikina on sellainen mihin voi myos pistaa "mita kaapista loytyy". Edesmennyt isoaitini kaytti monesti juuri perunamokon jamia sampyloihin, samoin puuron loput voi pistaa. Itse tykkaan ns. jyvasampyloista, kerran mokkeillessani ei ollut kuin vehnajauhoja saatavilla joten heitin joukkoon oivan annoksen myslia, tosin nypin isommat rusinat pois joukosta.
 
Jostain syysta itsellani ei vielakaan ole luontoa heittaa hyvaa ruokaa pois, lieko kotikasvatuksen tulosta. Joskus kesaduunissani paatin pistaa porkkanaraasteen jamat lasageneen mika mielestani sopii aivan loistavasti varsinkin bolognesakastikkeen kera, tosin siina porkkanakastikkeessa oli sitten niita rusinoita eli tuli vahan "eksoottisempaa" lasagnea.
 
Jonain iltana olisi tarkoitus menna Iftar-buffaan joka on siis Ramadan paaston paattymisen jalkeen nautittava "aamiainen" auringon laskun aikaan. Itselleni ei viela ole taysin kaynyt selvaksi mita kaikkea siella Iftarilla tarjotaan, viime Ramadanin aikaan joka buffassa naytti olevan lampaanaivosalaattia. Hiltonissa sitten sita paatin maistaa. Lampaanaivot nayttivat kukkakaalilta ja maistuivat herkkusienilta, ainakaan viela minulla ei ole ollut luontoa kokata niita itse, toisaalta en kylla mitenkaan ihastunut niiden makuunkaan. Tosin uhkaus on etta jos laitan lasagnea jollekin oikein ikavalle ihmiselle, pistan joukkoon niita hienonnettuja lampaanaivojakin ja eihan minun valttamatta tarvitse itse niita hienontaa silla siihen hommaanhan voi nakittaa maidin...