Toissa iltana rupesi tekemaan  mieli kotitekoisia sampyloita joten ei muuta kuin toimeksi. Huomasin harmittavasti etta jauhoja ei ollut kuin hieman mutta paatin tehda 2.5dln taikinan lisaamalla siihen kaurahiutaleita. Ensimmainen kaurahiutalepurkki kuhisi pienia elukoita mutta onneksi toinen naytti rauhalliselta. Heitin yleiskoneeseen veden lisaksi puoli pussia kuivahiivaa, hieman suolaa seka oliviivioljya. Jauhoja oli sitten liian vahan ja kaurahiutaleita liikaa joten varmaan ensimmaisen kerran elamassani sain sampylat epaonnistumaan. Tuloksena oli pieni kiinteita kikkareita, vika lienee siina etta taikina ei saanut kaurahiutaleista tarpeeksi sitkoa ja niita meni sittenkin liikaa!
 
Kylla tuoreet sampylat olivat uunista otettaessa ihan syotavia mutta pitanee yrittaa pian uudelleen!